2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇME-KAYIT YENİLEME DUYURUSU

Üniversitemiz Akademik Takvimi doğrultusunda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders seçme ve kayıt yenileme işlemi öğrenciler için 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders müfredatlarında değişiklik yapılmış olup, bazı dersler kapatılmıştır. Mezuniyet için gerekli 240 AKTS’nin tamamlanması için her dönem en az 30 AKTS ders alınması ve kapatılan derslerin yerine eksik AKTS’yi tamamlamak için fazladan seçmeli ders alınması gerekmektedir !..

Bireysel dersler için (Şan-Eşlik-Yardımcı Piyano-Oda Müziği-Korrepetisyon vb.) aşağıdaki Öğretim elemanı-Öğrenci dağılım çizelgesine bakarak bireysel ders seçiminin yapılması gerekmektedir !..

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ NOT :11-17 EYLÜL 2017 İNTERAKTİF DERS KAYDI HAFTASINDA SİSTEME GİRİP DERS KAYDI YAPMAYAN ÖĞRENCİLER, EKLE-BIRAK VE MAZERET KAYDI HAFTASINDA DERS KAYDI YAPAMAYACAKLARDIR !..

Şan-Eşlik-Yardımcı Piyano-Bireysel Ses Eğitimi Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Enstrüman-Oda Müziği-Korrepetisyon-Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

İnteraktif Kayıt Duyurusu İçin TIKLAYINIZ.