2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇME-KAYIT YENİLEME DUYURUSU

Üniversitemiz Akademik Takvimi doğrultusunda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders seçme, kayıt yenileme ve katkı payı ödeme (önce ders kaydı yapıp, Öğrenci Numarası ile herhangi bir VAKIFBANK Şubesine yatırılacaktır.) işlemi öğrenciler için 09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders müfredatlarında değişiklik yapılmış olup, bazı dersler kapatılmıştır. Mezuniyet için gerekli 240 AKTS’nin tamamlanması için her dönem en az 30 AKTS ders alınması ve kapatılan derslerin yerine eksik AKTS’yi tamamlamak için fazladan seçmeli ders alınması gerekmektedir !..

Ders dağılımlarında değişiklikler yapılmıştır. Bireysel dersler için (Şan – Eşlik – Yardımcı Piyano – Oda Müziği – Korrepetisyon vb.) aşağıdaki Öğretim Elemanı/Öğrenci dağılım çizelgesine bakarak bireysel ders seçiminin yapılması gerekmektedir !..

Katkı payı ödemesi yapacak öğrencilerimiz; öncelikle ders seçimi yapıp, daha sonra ders kayıt ekranında çıkan tutarı Öğrenci Numarası ile harhangi bir Vakıfbank Şubesi, Bankamatik veya İnternet Bankacılığı aracılı ile ödemesini yapıp danışman onayına gönderecektir.

Öğrencilerimize ilgililere önemle duyurulur!..

Şan-Bireysel Ses Eğitimi-Eşlik-Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Enstrüman-Oda Müziği-Korrepetisyon-Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Bestecilik ASD. Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT : 09-15 EYLÜL 2019 İNTERAKTİF DERS KAYDI HAFTASINDA DERS KAYDI YAPMAYAN ÖĞRENCİLER, EKLE-BIRAK VE MAZERET KAYDI HAFTASINDA DERS KAYDI YAPAMAYACAKTIR !..

2019-2020 Güz Yarıyılı Haftalık Ders Programları İçin TIKLAYINIZ.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

İnteraktif Ders Kaydı Anlatımlı Video İçin TIKLAYINIZ.