2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ ÖZEL YETENEK SINAVI, SINAV GİRİŞ TARİHİ VE SAATLERİ DUYURUSU

Konservatuvarımız bünyesindeki Lisans Programları için yapılacak olan Giriş Özel Yetenek Sınavlarına başvuru yapan adayların, sınava girecekleri tarih ve saatlere ilişkin bilgiler aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm adaylara ve ilgililere önemle duyurulur.

Şan Anasanat Dalı 1. Aşama Sınav Tarih ve Saatleri İçin TIKLAYINIZ.

Modern Dans Anasanat Dalı 1. Aşama Sınav Tarih ve Saati İçin TIKLAYINIZ.

Çalgı Anasanat Dalı Sınav Tarih ve Saatleri İçin TIKLAYINIZ.

Bestecilik Anasanat Dalı Sınav Tarih ve Saatleri İçin TIKLAYINIZ.

SINAV YERİ                                                                     :
Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Ankara Üniversitesi Gümüşdere 60. Yıl Yerleşkesi
Gümüşdere Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı
No:8/5 Keçiören/ANKARA

Önemli Not: Adaylar sınav saatinden önce başvuru evraklarını (teslim etmeyenler sınav günü teslim edebilir) Evrak Teslim Birimine teslim etmesi gerekmektedir.

Adaylar, sınava girerken Sınav Giriş Belgesi (Başvuru Formu) ve Nüfus Cüzdanını yanında bulundurması gerekmektedir.

COVİD 19 Pandemi Önlemleri Kapsamında;
* Adaylar, sınava gelirken maske, eldiven, koruyucu siperlik vb. kişisel koruyucu önlemlerini yanında getirmekle yükümlüdür (Maske dağıtımı yapılmayacaktır).
Şan Lisans Programına başvuru yapan adaylar; 1. ve 2. Aşama sınava Koruyucu Siperlik ile alınacaktır. Her aday koruyucu siperliğini sınava gelirken yanında getirmesi gerekmektedir.
* Adaylar, kampüse 10 kişilik guruplar halinde alınacaktır.
* İlan edilen aday numaralarına göre sınav listeleri üzerinden binaya tek tek alınacaktır.
*Aileler kesinlikle kampüse alınmayacaktır. Engelli adayların yanında bir refakatçi gelebilecektir.

About Atacan Güler

Devlet Konservatuarı Web Sayfası Yöneticisi