2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ ÖZEL YETENEK SINAVLARI DUYURUSU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için Konservatuvarımız lisans programlarına  öğrenci alımı kapsamında yapılacak olan, Giriş Özel Yetenek Sınavları, Online Başvuru Linki ile Başvuru Şartları ve Sınavlara ilişkin detaylı bilgileri içeren Giriş Özel Yetenek Sınav Kılavuzu aşağıdaki linkte yer almaktadır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Giriş Özel Yetenek Sınavı, Ülkemizdeki mevcut COVİD 19 Pandemi koşulları devam ettiği sürece aşağıdaki kılavuzda belirtildiği şekli ile gerçekleştirilecektir. Ancak anılan sınav tarihlerinde COVİD 19 Pandemi koşullarında oluşabilecek herhangi bir olumsuz gelişmede (sokağa çıkma yasağı, seyahat kısıtlaması veya sınavın fiziksel olarak gerçekleştirilemeyeceği durumlarda) sınavlar Üniversitemiz Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden Online yapılacak olup, Online Giriş Özel Yetenek Sınav Kılavuzu ayrıca ilan edilecektir.

COVİD 19 Pandemi Önlemleri Kapsamında;
* Adaylar, sınava gelirken maske, eldiven, koruyucu siperlik vb. kişisel koruyucu önlemlerini yanında getirmekle yükümlüdür (Maske dağıtımı yapılmayacaktır).
* Şan Lisans Programına başvuru yapan adaylar; 1. ve 2. Aşama sınava Koruyucu Siperlik ile alınacaktır. Her aday koruyucu siperliğini sınava gelirken yanında getirmesi gerekmektedir.
* Adaylar, kampüse 10 kişilik guruplar halinde alınacaktır.
* İlan edilen aday numaralarına göre sınav listeleri üzerinden binaya tek tek alınacaktır.
*Aileler kesinlikle kampüse alınmayacaktır. Engelli adayların yanında bir refakatçi gelebilecektir.

Adaylara ve ilgililere önemle duyurulur.

Kontanjan Tablosu İçin TIKLAYINIZ.

Giriş Özel Yetenek Sınav Kılavuzu ve Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.

Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ.  (Sistem 17 Ağustos 2020 tarihinde Saat :09:30’da açılacaktır).

Online Başvuru Sistemi Anlatımlı Video İçin TIKLAYINIZ.

Online Ön Kayıt Tarihleri    :
17 Ağustos Saat:09:30’da başlayıp, 28 Ağustos 2020 Saat:23:59’da bitecektir.

Özel Yetenek Sınav Tarihleri                                                   :
Bestecilik Anasanat Dalı       :10 Eylül 2020
Çalgı Anasanat Dalı                :Piyano:10 Eylül 2020
                                                   Flüt, Keman, Kontrbas, Viyola, Viyolonsel:11 Eylül 2020
Modern Dans Anasanat Dalı : 08-09-10 Eylül 2020 (Online)
Şan Anasanat Dalı                  : 07-08-09 Eylül 2020

Önemli Not : Adaylar, Online başvuru sistemi işlemleriyle ilgili karşılaşılan her türlü sorun için,  audkyeteneksinavi@ankara.edu.tr e-posta adresine, karşılaşılan soruna ilişkin mail atması gerekmektedir.

Başvuru sistemi ve her türlü konuda bilgi almak için: 0 (312) 316 60 00-1128/1130 numaralı telefonlar aranabilir.