7.’ADA’ ULUSLARARASI DANS GÜNLERİMİZ Başlıyor !

14884588_840892242680832_7095039213116840028_o

Bu sezon 10. Yılını kutlamaktan gurur duyduğumuz topluluğumuzun 7-12 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bünyesinde VII.’sini düzenlemeyi planladığı Uluslararası Dans Günlerine tüm dans severler davetlidir.

‘ADA’ birbirinden değerli yerli ve yabancı eğitmenlerin bir hafta boyunca gerçekleştirecekleri atölye çalışmalarıyla, özellikle çağdaş dansla ilgilenen amatör-profesyonel herkese eşsiz bir deneyim imkanı sunuyor.

Bir hafta sürecek olan yoğunlaştırılmış eğitimin sonunda misafirlerimiz bir katılım belgesi almaya da hak kazanacaklardır. Dans günlerine katılım tamamen ücretsizdir.

Verimli bir ortamın oluşabilmesi ve katılımcıların seviyelerine uygunluk bakımından kontenjanlarımız sınırlı tutulmuştur. Katılmak isteyenlerin inanc@ankara.edu.tr adresine kısa özgeçmişlerini ekleyerek başvurmaları gerekmektedir. Özgeçmiş eklenmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvurular en kısa zamanda değerlendirilerek geri dönüş yapılacaktır.

Önümüzdeki günlerde eğitmenlerimiz, ayrıntılı program ve mekanlar ‘ADA’ sayfamızdan duyurulacaktır. Dans Günlerinde görüşmek üzere, takipte kalın.

Ankara Üniversirtesi ADA Ankara Dans Araştırmaları Kültür ve Sanat Topluluğu 2 Mart 2007 tarihinde Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı çatısı altında, Dans Bölümü Modern Dans öğrencileri tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar Ankara’da, yurt içinde ve yurt dışında, üniversitemizi ve ülkemizi sayısız kez başarıyla temsil etmiştir. Modern dans alanının dışında halk dansları, eşli danslar, serbest stil (free style) danslar, tiyatro, müzik, fotoğrafçılık, yazın ve sahne tekniği gibi birçok alanda başta konservatuvar öğrencileri olmak üzere tüm sanatseverlerin bilgi ve birikimlerini geliştirmek için çalışmalar yürütmüştür. Değişik alanlardaki sahne performanslarının yanında, amatör ve profesyonel tüm sanat tutkunlarını bir araya getirdiği “ARS’ADA” KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ’ni 2007 yılından bu yana gerçekleştirmeye de devam etmektedir.

Our 7th International ‘ADA’ Dance Days starting!

This season, all dance lovers are invited to 7th International Dance Days planned and held by our community that we proudly celebrate the 10th anniversary within the scope of Ankara University State Conservatory, between 7-12 November, 2016.

With the attempt of native and foreign pedagogues, Ada is offering a week long workshop and a lot of unique experiences to professional dancer and all amateurs that are interested in modern dance. After a week-long intensive training, our guests will become entitled to receive the participation certificate. Dance Days are completely free of charge.

Our quato has been limited with regards to compliance of the level of participants and in order to compose an efficient environment. To be participant, please contact inanc@ankara.edu.tr with your CV. The applications without CV will be considered invalid. After a general evaluating applications will be replied as soon as possible.
In the upcoming days, further informations about our instructors, trainings and places will be announced on our ‘ADA’ website. Hope to see you all on Dance Days. Keep in touch.

Ankara University, ADA Ankara Dance Research Culture and Art Community was founded on 2 March 2007 by students of Dance Department included in Ankara University State Conservatory. Up to today, countless times it has represented successfully our country and the university at Ankara, within country, and abroad. Besides of modern dance, in many different fields such as traditional dances, couple dances, free style-dances, theatre, music, photography, literature and stage techniques, it has carried out a lot of works in order to improve primarily the knowledge and experiences of conservatory students and all art lovers. In addition to stage performances in different fields, ADA is proceeding to hold “ARS’ADA” CULTURE AND ART FESTIVAL since 2007 which brings all professional and amateur art lovers together.