EKLE-BIRAK İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

İnteraktif kayıt sürecinde ders seçimi yapan ancak danışmanı tarafından ders kaydı yanlışlığı olduğu için reddedilen, ders kaydını danışmanına onaya göndermeyen ve ders değişikliği yapmak isteyen öğrenciler için  Ekle-Bırak İşlemi 25 Eylül-01 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ayrıca; Bireysel Ders öğretim elemanını yanlış seçen öğrencilerde bu tarihlerde aşağıdaki dağılıma göre gerekli düzeltmeyi yaparak danışmanına onaya göndermesi gerekmektedir.

Şan-Eşlik-Yardımcı Piyano-Bireysel Ses Eğitimi Dersi Öğretim Elemanı-Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Enstrüman-Oda Müziği-Korrepetisyon-Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı-Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Tüm öğrencilerimizin ders kaydının onaylanıp onaylanmadığını takip etmesi ve onaylı ders kayıt formunun çıktısını alarak muhafaza etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.