EKLE-BIRAK İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

İnteraktif kayıt sürecinde ders seçimi yapan ancak, danışmanı tarafından ders kaydı yanlışlığı olduğu için ders kaydı reddedilen, ders kaydını danışman onayına göndermeyen ve ders değişikliği yapmak isteyen öğrenciler için  Ekle-Bırak İşlemi 19-25 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bireysel Ders öğretim elemanını yanlış seçen öğrencilerde bu tarihlerde aşağıdaki dağılımlara göre gerekli düzeltmeyi yaparak danışmanına onaya göndermesi gerekmektedir.

Ayrıca, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi müfredata tabii öğrencilere ders müfredatlarında yapılan ön koşul değişiklikleri yansıtılmayacaktır. Ders kayıt haftasında danışmanı tarafından ön koşul nedeniyle ders kaydı reddedilerek düzeltmeleri istenen öğrenciler Anasanat Dalı Başkanı/Danışmanı ile görüşerek Ekle-Bırak haftasında ders kaydını düzeltmesi gerekmektedir.

Şan-Koro Anasanat Dalı Şan-Eşlik-Y.Piyano-Bireysel Ses Eğitimi Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Çalgı Anasanat Dalı Enstrüman-Oda Müziği-Korrepetisyon-Y.Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Bestecilik Anasanat Dalı Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Not: Tüm öğrencilerimizin ders kaydının onaylanıp onaylanmadığını takip etmesi ve onaylı ders kayıt formunun çıktısını alarak muhafaza etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.