EKLE-BIRAK İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

İnteraktif kayıt sürecinde ders seçimi yapan ancak, danışmanı tarafından ders kaydı yanlışlığı olduğu için ders kaydı reddedilen, ders kaydını danışman onayına göndermeyen ve ders değişikliği yapmak isteyen öğrenciler için  Ekle-Bırak İşlemi 01-07 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bireysel Ders öğretim elemanını yanlış seçen öğrencilerde bu tarihlerde aşağıdaki dağılımlara göre gerekli düzeltmeyi yaparak danışmanına onaya göndermesi gerekmektedir. Aksi halde not giriş ekranında kendi bireysel ders hocasında görünmeyecektir.

Şan-Eşlik-Yardımcı Piyano-Bireysel Ses Eğitimi Dersi Öğretim Elemanı/Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Enstrüman-Oda Müziği-Korrepetisyon-Yardımcı Piyano-Eşlik Dersi Öğretim Elemanı / Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Bestecilik ASD. Yardımcı Piyano Dersi Öğretim Elemanı / Öğrenci Dağılım Çizelgesi İçin TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Tüm öğrencilerimizin ders kaydının onaylanıp onaylanmadığını takip etmesi ve onaylı ders kayıt formunun çıktısını alarak muhafaza etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.