KONSERVATUVARIMIZ PROGRAMLARINA BAŞVURU YAPAN YABANCI UYRUKLU ADAYLARIN DİKKATİNE

Üniversitemiz Özel Yetenek Sınavı ile alan programlara başvuru yapan ve Üniversitemiz koşullarını sağlayan yabancı uyruklu adaylar için TIKLAYINIZ.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yabancı Uyruklu Öğrenci Yetenek Sınavları Tarihi, Saati ve Yeri :
  • Şan Lisans Programı:  05 Ağustos 2019 Pazartesi Saat: 09:30 Konservatuvar Binası
  • Modern Dans Lisans Programı:  06 Ağustos 2019 Salı Saat: 10:00 5. Kat Dans Salonu
  • Piyano Lisans Programı: 09 Ağustos 2019 Cuma Saat: 14:00 Konser Salonu
  • Keman,  Kontrabas,  Viyola,  Viyolonsel  Lisans  Programı: 08  Ağustos  2019 Perşembe Saat: 14:00 Konser Salonu

Not: Konservatuvarımız Lisans Programlarına başvuru yapan adayların, başvuru evraklarını sınav günü ya da isteğe bağlı olarak öncesinde, Devlet Konservatuvarı Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmesi gerekmektedir.

Önemli Not: Keman Programına başvuru yapan adaylar Piyano Eşlik notalarını sınavdan önce audkyeteneksinavi@ankara.edu.tr e-posta adresine mail atması gerekmektedir.

Devlet Konservatuvarı Adresi:

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı